Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το όνειρο της πρόκρισης και η… Τζούλια

Λούα Λούα: Να επουλώσουμε τις πληγές μας
Λούα Λούα: Να επουλώσουμε τις πληγές μας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Εν μέσω γκρίνιας και προπονητολογίας ο Ολυμπιακός καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχει κόντρα στην Μπορντό. Συνάντηση με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο αεροδρόμιο…

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Γαλλία έχοντας στις βαλίτσες τους την ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα, την απώλεια του τίτλου αλλά και την αμφισβήτηση όλων. Το θέμα είναι αν μπορούν αυτά να λειτουργήσουν ευεργετικά και να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο “Σαμπάν Ντελμά”.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η αποστολή του Ολυμπιακού πέρασε μάλλον απαρατήρητη αφού την ίδια ώρα έκανε την εμφάνιση της η Τζούλια Αλεξανδράτου που ετοιμαζόταν για το δικό της ταξίδι. Η παρουσία της δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους παρευρισκόμενους…  

Διάψευση για Αλεξανδρή και Αλέφαντο

Ζαϊρί: Πάμε να κερδίσουμε

Αλέφαντος: Πάω και για μία ημέρα στον Ολυμπιακό

Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Λούα Λούα μίλησε στους δημοσιογράφους για τη δύσκολη αποστολή που έχουν απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι πάντως δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

“Είναι μια ευκαιρία για επουλώσουμε τις πληγές μας. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αποκτήσει και πάλι το πνεύμα του νικητή το οποίο είχαμε πριν 2 χρόνια. Μέσα από νίκες μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.

Έχουμε καλά στοιχεία ως ομάδα αλλά στα τελευταία παιχνίδια οι αντίπαλοι τερματοφύλακες έκαναν την δουλειά τους όπως ακριβώς έπρεπε. Πάμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Είναι σημαντικό να πετύχουμε κάτι σ’ αυτό το παιχνίδι.”

Ο Κονγκολέζος επιθετικός μίλησε και για το πρωτάθλημα: 

“Σίγουρα θα πρέπει να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση όμως προέχει ο αγώνας στη Γαλλία.” 

Ο Μπάντοβιτς πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Ντάτολο. Αντίθετα ο Ντουντού έμεινε στην Αθήνα.

Παναγόπουλος, Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε