Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το όνειρο του Europa και η παραμονή Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους “16” του Europa League άνοιξε την… όρεξη στους παίκτες, στους οπαδούς αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που οραματίζονται μία πορεία στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” είναι ενθουσιασμένος με την εικόνα της ομάδας και προτεραιότητα του αποτελεί η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε και την επόμενη χρονιά.

Τρομοκρατικό…χτύπημα στους Ρώσους – Πρόκριση Ολυμπιακού με “ήρωα” τον Κάρολ

Η δεύτερη νίκη επί της Ρούμπιν σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Η πολύ καλή απόδοση των ερυθρόλευκων στο πρώτο μέρος και η “ηρωική” παρουσία του Κάρολ ήταν τα στοιχεία που ικανοποίησαν ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας.

Ο Βορειοιρλανδός, όπως είπε και ο Βαλβέρδε, έδωσε τροφή για συζήτηση με τα όσα έκανε στους δύο αγώνες κόντρα στους Ρώσους. Στη Μόσχα μπήκε κρύος και έπιασε πέναλτι ενώ στο Γ. Καραϊσκάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του αν και στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξε με… ένα πόδι.

Ακόμη και έτσι όμως έκανε μεγάλη επέμβαση στις καθυστερήσεις στην κεφαλιά του Βαλντέζ. Ο Κάρολ θα χάσει τους επόμενους αγώνες της ομάδας λόγω του τραυματισμού του, όμως κέρδισε μία θέση στην καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού που τον αποθέωσαν για την ηρωϊκή του εμφάνιση.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι θα βρουν απέναντι τους την Μέταλιστ. Οι Ουκρανοί “καθάρισαν” με δύο τεσσάρες την Σάλτσμπουργκ (την ομάδα που απέκλεισε την Παρί) και σίγουρα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει τη φετινή σεζόν και προτεραιότητα του αποτελεί η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε