Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το “όχι” των Χατζηιωάννου-Γκούμα “παγώνουν” και τον Μελισσανίδη

Αν και όλα έδειχναν ότι η συνάντηση των 5 θα γινόταν, αφού Νοτιάς, Παππάς και Μελισσανίδης είχαν εκφραστεί θετικά, ήρθε η άρνηση των Χατζηιωάννου και Γκούμα να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα.

Το διοικητικό αδιέξοδο στην ΑΕΚ παραμένει και ουδείς γνωρίζει αν και πώς θα λυθούν τα τεράστια προβλήματα που έχει η ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Νίκος Νοτιάς και ο Πέτρος Παππάς φέρονταν θετικοί στη συνάντηση των 5 παλαιών και νυν μετόχων αλλά είχαν θέσει ως προϋπόθεση να είναι άπαντες παρόντες.

Αυτό δεν θα γίνει αφού οι Χατζηιωάννου και Γκούμας με κοινή τους ανακοίνωση που στάλθηκε στον NOVAΣΠΟΡ FM ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ασχοληθούν ξανά με την ΑΕΚ:

“Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια προσπάθεια να πειστούμε να ασχοληθούμε εκ νέου με τα κοινά της ομάδας και να αναλάβουμε και πάλι μέρος της χρηματοδότησης της. Δηλώνουμε πως θα τηρήσουμε την αρχική μας απόφαση του Ιανουαρίου του 2010 να αποχωρήσουμε από τη μετοχική σύνθεση της ομάδας έχοντας καλύψει πλήρως τις υποχρεώσεις μας, όπως αυτές είχαν προσδιοριστεί και διαμορφωθεί την συγκεκριμένη στιγμή. Για αυτό το σκοπό πληρώσαμε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ για το μόλις το 18% που μας αναλογούσε πριν την πώληση των μετοχών μας. Αυτό το ποσό μάλιστα με βάση τα οικονομικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μας αναλογούσε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που δεν έχει σημασία. 

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε πρόθεση να επανέλθουμε στα κοινά της ομάδας και αυτή η απόφαση μας είναι οριστική και αμετάκλητη. Η πρόσφατη κίνηση μας να πληρώσουμε 500 χιλιάδες ευρώ έναντι του ποσού εξόφλησης του δανείου της Morgan Stanley έγινε για να τηρήσουμε παλαιότερη υπόσχεση που είχαμε δώσει όταν αποχωρήσαμε. Μ’ αυτή την κίνηση τακτοποιούμε και την τελευταία μας υποχρέωση που ηθικά και μόνο είχαμε αναλάβει. 

Αποφασίσαμε να προβούμε σε γραπτή δήλωση για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας προς τον κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν κάποιοι κάνοντας δηλώσεις ότι θα συμμετάσχουμε σε συναντήσεις κλπ., το οποίο δεν πρόκειται να πράξουμε διότι δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ΑΕΚ μόνο σαν φίλαθλοι της, όπως κάναμε και φέτος με την αγορά μεγάλου αριθμού εισιτηρίων διαρκείας, χωρίς να έχουμε καμία ανάμειξη σε διοικητικά ή άλλα θέματα της ομάδας. 

Με εκτίμηση 

Πόλυς Χατζηιωάννου – Γκίκας Γκούμας”

Η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης λογικά θα αναβληθεί αφού θα θα υπάρχουν εξελίξεις ως την Πέμπτη, ενώ και η Συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Δημητρέλου που ήταν να γίνει τη Δευτέρα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το μόνο θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι τη Δευτέρα αναμένεται να εκταμιευτούν τα 515.000 ευρώ του δανείου που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαϊδης για λογαριασμό της Ένωσης, χρήματα που θα πάνε στην εφορία ώστε να σφραγιστούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε