Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το παίρνει πάνω του ο Κόκκαλης!

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά τις τελευταίες εξελίξεις
Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του για περίπου 2,5 ώρες. Διαψεύδει η ΠΑΕ τα περί αποχώρησης του Σωκράτη Κόκκαλη από την προεδρία.

Τζόλε Τζόλε… σήκωσε τους Τζόλε

Καστίγιο: Δεν με θέλει ο Χρυσικόπουλος

Καταγγελία Ζίκο σε Πλατινί

Βαδίζουμε προς το τέλος μίας εποχής γράφει ο Γιώργος Χελάκης 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης εμφανίζεται απογοητευμένος από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες και έχει μπροστά του δύο επιλογές. Η΄ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, που ήταν και η αρχική του σκέψη, ή θα κάνει σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων”, που έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κράτησε για τρεις μέρες σιγή ιχθύος και σήμερα ειδοποίησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι θα επισκεφθεί τα γραφεία.  Εκεί τον περίμεναν  από τις 12 το μεσημέρι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ.

 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι “Πειραιώτες” βρίσκονται σε στάδιο αλλαγών. Σίγουρα αυτές θα αφορούν κάποιες σημαντικές προσθήκες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί πόστο και στον Βασίλη Γκαγκάτση. Παράλληλα, οι αλλαγές δεν αποκλείεται να αφορούν και πρόσωπα που υπάρχουν ήδη μέσα στην ΠΑΕ.
 
Επίσης δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πολύ προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις και την κριτική που δέχεται από ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της σύσκεψης από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν τις φήμες για αποχώρηση του προέδρου, λέγοντας πως ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παρευρεθεί στην κοπή της πίτας του συλλόγου στου Ρέντη. Ωστόσο η επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι πως έγινε κουβέντα για “οικονομικά και διοικητικά θέματα”… Ο πρόεδρος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Αξίζει να πούμε ότι μόλις έγινε γνωστό πως υπάρχει σκέψη για αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη από την προεδρία της ομάδας τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ “έσπασαν” από φίλους των ερυθρόλευκων που ζητούσαν να παραμείνει στα ηνία της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε