Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το πλάνο του Φερέιρα για το “νέο” Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπογράφει -την ερχόμενη εβδομάδα- το νέο του συμβόλαιο και ξεκινάει την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και που ζήτησε ενίσχυση ο Πορτογάλος.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε μείωση της τάξης του 25% στις αποδοχές του και θα αμείβεται για τα επόμενα δύο χρόνια με 450.000 ευρώ περίπου. Παράλληλα, στο νέο συμβόλαιο θα υπάρχουν μπόνους για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ή είσοδο στους ομίλους του Europa League και κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Φερέιρα συμφώνησε με την φιλοσοφία της διοίκησης για μείωση του μπάτζετ και ήδη έχει κάνει τις εισηγήσεις του σύμφωνα με το πλάνο που έχει στο μυαλό του. Πολύ δύσκολα θα μείνουν στην ομάδα οι Σιμάο, Κλέιτον, Καντέ, Ιωαννίδης, Μπιέρσμιρ, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος, ενώ ο Πορτογάλος θέλει την ανανέωση των συμβολαίων των Σαριέγκι, Σπυρόπουλο και Καραγκούνη. Επίσης, θα μείνουν αν δεχθούν μειώσεις στις αποδοχές τους οι Μπουμσόνγκ και Κατσουράνης.

Παράλληλα ο Πορτογάλος θεωρεί απαραίτητο τον Κουίνσι, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια παράτασης του δανεισμού του, ενώ έχει εισηγηθεί την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα ο Φερέιρα θέλει έναν αμυντικό, δύο χαφ και έναν επιθετικό σύμφωνα πάντα στα πλαίσια της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που οφείλει να ακολουθήσει η “πράσινη” ΠΑΕ.

Αλαφούζος: Ήρθε η ώρα των πράξεων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε