Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από τη κορυφή ως τα νύχια!”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” απολογήθηκαν μετά την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Καρράς, για τις ανακοινώσεις μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Την Πέμπτη (27/09) θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η απολογία του Παναθηναϊκού για την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας προς την Παναθηναϊκή Συμμαχία για τις ανακοινώσεις μετά τα ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννενα, που ασκούσε κριτική στις διαιτητικές αποφάσεις. Παράλληλα αναφερόταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για “μαύρη προπαγάνδα”.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία έκανε τρεις ενστάσεις για απαράδεκτη δίωξη, για αόριστη δίωξη και ένσταση ακυρότητας. Η απόφαση θα γίνει γνωστή τη μεθεπόμενη Πέμπτη (27/09), ενώ αναφέρεται πως το Σωματείο δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επίσης, η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Η ανακοίνωση εκδόθηκε υπό το βάρος όλων όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου παράγοντες οδηγήθηκαν στη φυλακή, υποβιβάστηκαν ομάδες και η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη και έχει δοθεί σε εφέτη ανακριτή. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχουν απομαγνητοφωνηθεί οι συνομιλίες καθώς εμπλέκονται διαιτητές και παράγοντες. Αυτοί έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Κάρμης, λέγοντας: «Να ξεκαθαρίσουμε τα κακώς κείμενα. Δεν αποτελεί απαξίωση η παλινόρθωση της ανομίας που έγραψε μια εφημερίδα και αποτελεί μια ανακοίνωση ομάδας που εκφράζει τις επιφυλάξεις της για την διατησία; Πουθενά στο κατηγορητήριο δεν αναφέρεται για το τι πρέπει να απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν έχουμε ως ΠΑΕ κανένα σύνδεσμο και καμία ευθύνη, ούτε αντικειμενική, για την ανακοίνωση».

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Καμάρας, ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τόνισε: «Αν πρέπει να κατηγορηθούμε για μια ανακοίνωση που λέτε πως δυσφημεί το ποδόσφαιρο, τότε η ΟΥΕΦΑ που στέλνει σωρηδόν αγώνες ύποπτους για χειραγώγηση δεν το δυσφημεί; Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από τη κορυφή ως τα νύχια και η ανακοίνωση αποτελεί μια κραυγή διαμαρτυρίας».

Αλαφούζος: Δεν κάνουμε πίσω–Μέχρι το τέλος με την παράγκα!

Δεν κάνει έφεση ο Παναθηναϊκός για Κατσουράνη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε