Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Το ποτήρι… ξεχείλισε

Απλήρωτοι οι παίκτες της ΑΕΚ από το καλοκαίρι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Έξαλλοι οι παίκτες της ΑΕΚ που παραμένουν απλήρωτοι, έφτασαν μία ανάσα από το να μην παρουσιαστούν στον αγώνα με την Έβερτον.

Δυσαρεστημένοι από τη στάση της διοίκησης οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έφτασαν στα όρια τους στην προπόνηση της Δευτέρας.

Οι παίκτες της Ένωσης είχαν λάβει υποσχέσεις από την διοίκηση ότι θα πληρωθούν τους μισθούς Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, στο τέλος Νοεμβρίου. Οι περισσότεροι πήγαν σήμερα στην τράπεζα και αντίκρισαν άδειους τους λογαριασμούς τους.

 
Το απόγευμα πριν από την προπόνηση μαζεύτηκαν προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ τους. Κάποιοι έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στον Νίκο Θανόπουλο ο οποίος δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Οι παίκτες εκνευρίστηκαν που δεν έβρισκαν τον πρόεδρο και άρχισαν να χτυπούν ότι έβρισκαν μπροστά τους.
 
Τότε σκέφτηκαν να μην κατέβουν να αγωνιστούν κόντρα στην Έβερτον. Ο Βασίλης Δημητριάδης που ήταν παρών στην κουβέντα παρενέβη λέγοντας τους ότι η ΑΕΚ είναι σε διαδικασία πώλησης και υπάρχουν ταμειακές δυσκολίες, ωστόσο προσπάθησε να τους ηρεμήσει τονίζοντας ότι κανένας δεν έχασε ποτέ από την ΑΕΚ. 
 
Προς το τέλος της κουβέντας εμφανίστηκε και ο Μπάγεβιτς που ενημερώθηκε για τον προβληματισμό των παικτών και τους απάντησε ότι έχουν απόλυτο δίκιο και δεν μπορεί να τους πει τίποτα.
Τελικά οι πιο ψύχραιμοι είπαν να κατέβουν την Τετάρτη για να αποφύγουν τις κυρώσεις από την UEFA και να συζητήσουν ξανά την Πέμπτη για τη μετέπειτα στάση τους. 

Εκτός αποστολής ο Νέμεθ

Με προβλήματα στην Αθήνα η Έβερτον

Ο Γιώργος Κιντής διέψευσε κατηγορηματικά ότι αποτελεί εμπόδιο στη σύναψη συμφωνίας με τον Μπομπ Κοζώνη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε