Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το πράσινο “ναυάγιο” και ο Φερέιρα στον… κόσμο του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Φάντασμα” ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να διασυρθεί εκτός έδρας από την Μάριμπορ (3-0) για το Γιουρόπα Λιγκ με νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση – Εξακολουθεί να έχει την στήριξη του Αλαφούζου ο Φερέιρα, αλλά ο Πορτογάλος είναι… ντεφορμέ, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, δέχεται έντονη κριτική από τους οπαδούς και έχει αβέβαιο μέλλον

Θα περίμενε κανείς ότι μετά την ήττα-σοκ από τον Πανθρακικό και την κατσάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Παιανία, ο Παναθηναϊκός να εμφανιζόταν στη Σλοβενία πολύ καλύτερος από ότι ήταν στην Κομοτηνή.

Το “τριφύλλι” όχι απλά ήταν κάκιστο για ένα ακόμα αγώνα, αλλά “πλήγωσε” το ευρωπαϊκό του όνομα, δεν μπόρεσε να δείξει το παραμικρό στο πρώτο του ματς στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και έτσι η κρίση που περνάει η ομάδα είναι δεδομένη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Το… χαστούκι από την Μάριμπορ δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά έρχεται σαν συνέχεια μιας σειράς αγώνων που ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται! Πέρα από τα δύο ματς με την Μάλαγα (οι Ισπανοί είναι ομάδα άλλου επιπέδου, όσο και αν κάποιοι ήθελαν να την εμφανίσουν αποδυναμωμένη), στα ματς της Σούπερ Λίγκας η εικόνα είναι αποκαρδιωτική και οι δικαιολογίες λιγοστεύουν μετά από κάθε αγώνα.

Πέρα από τους παίκτες, σκληρή κριτική δέχεται πλέον και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού πολλοί είναι αυτοί που είναι της άποψης πως ο Πορτογάλος είναι… μέρος του προβλήματος.

Κατσουράνης: Ποια πρόκριση; Δεν μπορούμε να κάνουμε τα βασικά

Ο Φερέιρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το -7 στο πρωτάθλημα ήρθε και η βαριά ήττα από την Μάριμπορ η οποία δεν είχε πανηγυρίσει άλλη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Πορτογάλος προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα χωρίς να τα καταφέρνει, ενώ στις δηλώσεις του έδειξε να βρίσκεται εκτός… γηπέδου, αφού στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του -την οποία κατέβασε χωρίς επιθετικό κόντρα στην άσημη Μάριμπορ- δεν άξιζε τέτοια βαριά ήττα.

Παρόλα αυτά, ο Φερέιρα -που ακόμα νομίζει πως έχει μπροστά τον Λέτο και περιμένει από τον Σισοκό να σηκώσει το βάρος- εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, αφού –όπως μετά τον Πανθρακικό- ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε δημόσια την στήριξη του προς το πρόσωπο του.

Φαίνεται, λοιπόν, πως επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό. Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει να προκύψει κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που οι άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά…

Έπιασε ΠΑτΟ στο Μάριμπορ – Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε…ο Φερέιρα εκτέθηκε(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε