Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Το… πρόγευμα του ντέρμπι “αιωνίων”

Το… πρόγευμα του ντέρμπι “αιωνίων”

Η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας επισκιάζεται από το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με τις αναμετρήσεις Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ Λεβαδειακός και Ατρόμητος – ΟΦΗ.

17.15 Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα

Έξι αγώνες χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Κέρκυρα που γνωρίζει ότι το ματς με τον ΠΑΣ είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Οι Φαίακες βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι Γιαννιώτες είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Έχουν 18 βαθμούς και την πολυτέλεια να πάνε χωρίς άγχος στην Κέρκυρα.

17.15 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

Τρεις αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοί για τον ΠΑΟΚ που αναζητά το τρίποντο που θα του επιτρέψει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Λεβαδειακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερ Λίγκας αφού έχει 4 συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι έχει αφήσει στο παρελθόν το κακό του ξεκίνημα.

19.30 Ατρόμητος – ΟΦΗ

Τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες μετράει ο Ατρόμητος που θέλει να συνδυάσει μία ακόμη επιτυχία με καλή εμφάνιση. Ο ΟΦΗ από την άλλη αναζητεί την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ώστε να μπορέσει να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

17.15 Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα
17.15 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
19.30 Ατρόμητος – ΟΦΗ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

15.00 Πλατανιάς – Βέροια
17.15 Ξάνθη – Πανιώνιος
17.15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης
19.30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

19.30 Πανθρακικός – ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε