Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Το πρώτο… αίμα – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΣΕΦ (22.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ώρα των τελικών της Α1 μπάσκετ των αντρών έφτασε. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και μπροστά στον κόσμο του που θα κατακλύσει το ΣΕΦ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός μοιάζει πιο διψασμένος από ποτέ και θα προσπαθήσει να κάνει το μπρέικ και να πάρει αυτός το πάνω χέρι.

Οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες και δύο από τις κορυφαίες της Ευρώπης ρίχνονται σήμερα το βράδυ στη “μάχη” των τελικών.

Ο Ολυμπιακός έχει την ψυχολογία μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και θέλει να διατηρήσει το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα περιμένει μέχρι το τέλος τον Έισι Λο ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες αφού εξακολουθεί να πονάει στο πόδι.

Δεν προπονήθηκε ο Λο – Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, τερμάτισε για πρώτη φορά στην ιστορία του 4ος στο Final 4 και θέλει να πάρει έναν ακόμη τίτλο.

Ο Ομπράντοιβιτς έχει πει αρκετές φορές ότι ίσως αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στον πάγκο τους “πράσινους” και είναι δεδομένο ότι θέλει να βάλει ένα ακόμη δαχτυλίδι πρωταθλητή στην τεράστια συλλογή.

Ο αγώνας θε ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε