Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το πρώτο… αίμα – Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (18.45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “αιώνιοι” του ελληνικού μπάσκετ είναι εμφανώς ανέτοιμοι όμως θα πρέπει νωρίς να λύσουν τις διαφορές τους. Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Το τζάμπολ θα γίνει στις 18.45 (LIVE NET/NEWSIT).

Ο Παναθηναϊκός μετά από 15 χρόνια είναι ο διεκδικητής του τίτλου και ο Ολυμπιακός ο πρωταθλητής. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν, παίκτες που φόραγαν μέχρι πρόσφατα τη μία φανέλα πλέον φορούν την άλλη και δύο Έλληνες προπονητές καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να μπουν στο… κοστούμι των κουμπάρων Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς.

Το ματς στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα κρίνει πολλά στη μάχη για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη. Ο Παναθηναϊκός έχει 10 νέους παίκτες, έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού και στηρίζει πολλά στον πρώην “ερυθρόλευκο”, Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο Ολυμπιακός, θεωρητικά, είναι πιο έτοιμος όμως η εικόνα του στην Κωνσταντινούπολη ήταν απογοητευτική. Το πρόβλημα στην άμυνα είναι φανερό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τη συνεργασία Διαμαντίδη – Σχορτσανίτη.

Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Στράτος Περπέρογλου που επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος περιμένει να τον αποδοκιμάσει.

Το ματς που θα σφυρίξουν οι Χριστοδούλου, Σχινάς, Αναστόπουλος θα ξεκινήσει στις 18.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε