Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το πρώτο κυπριακό μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Το πρώτο κυπριακό μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Παύλος Κοντίδης έγραψε ιστορία “κλειδώνοντας” το πρώτο κυπριακό μετάλλιο στην ιστορία των αγώνων, ύστερα από την ολοκλήρωση της 10ης Ιστιοδρομίας στην κατηγορία Λέιζερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Παύλος Κοντίδης κλείδωσε το αργυρό μετάλλιο, ύστερα από την ολοκλήρωση της 10ης Ιστιοδρομίας στην κατηγορία Λέιζερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ διεκδικεί ακόμα και το χρυσό. Αυτό θα είναι και το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Κοντίδη να γράφει αδιαμφισβήτητα ιστορία.

Ο 22χρονος Κύπριος Παύλος Κοντίδης, έχει ακόμη πιθανότητες για το χρυσό στους αγώνες της Δευτέρας, εάν και εφόσον ο Αυσραλός ο οποίος προηγείται μέχρι στιγμής, τερματίσει κάτω από την 7η θέση και ο Κοντίδης πρώτος ή δεύτερος. Ο Κοντίδης κατέλαβε την 4η θέση στην 10η ιστιοδρομία, και παραμένει σταθερά στη 2η θέση της γενικής κατάταξης με 39 βαθμούς ποινής. Πρώτος στην 10η ιστιοδρομία ήταν ο Αυστραλός Τομ Σλίνγκσμπι, ο οποίος προηγείται στη γενική κατάταξη με 24 βαθμούς ποινής και στην 2η θέση ο Σουηδός Ράσμους Μίργκρεν.

Διαβάστε περισσότερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ειδικό αφιέρωμα του NewsIt

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε