Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Το πρώτο “όχι” στην πρόταση του Μελισσανίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ξεκίνησε επαφές με τους πρώην και νυν μετόχους της ΠΑΕ ώστε να τους μεταφέρει την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Πόλυς Χατζηιωάννου έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του και ξεκαθάρισε ότι δεν θα έχει καμία εμπλοκή στα διοικητικά της ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της ΑΕΚ έχει μία απαραίτητη προϋπόθεση. Θα πρέπει οι πρώην και οι νυν μέτοχοι να καλύψουν μέρος των χρεών που δημιούργησαν, ώστε ο “Τίγρης” να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Το όνομα του Πόλυ Χατζηιωάννου ήταν από τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι όμως ο ίδιος, με επιστολή του, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο και τόνισε ότι έχει καλύψει όλες τις υποχρεώσεις που είχε.

Η επιστολή του Χατζηιωάννου προς τον Ανδρέα Δημητρέλο:

“Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ που αναφέρονται και στο όνομα μου, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχω διακόψει οριστικά οποιανδήποτε ενασχόληση μου με την ΑΕΚ από το 2010, καλύποντας αναλογικά τα μέχρι τότε ελλείματα. Ξεκαθάρισα μάλιστα την θέση μου γραπτώς τον Μάρτιο του 2012 ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα ασχοληθώ στο μέλλον με το ποδόσφαιρο, θέση που επαναλαμβάνω και σήμερα.

Με εκτίμηση

Πόλυς Χατζηιωάννου”

Περιμένει απαντήσεις ο…Τίγρης – Επισημοποιήθηκε η πρόταση Μελισσανίδη για ΑΕΚ

Λαβωμένη η ΑΕΚ – Προβλήματα για Λίνεν ενόψει ΠΑΟΚ

Γκερέιρο: Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου…

Πήρε φόρα η ΑΕΚ – Δ.Σ. με… φόντο τον Μελισσανίδη!

Ο Γκερέιρο διώχνει τον “εφιάλτη” – Χωρίς… ελπίδα η Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε