Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Το πρώτο βήμα για τα… αστέρια: Μάλαγα – Παναθηναϊκός (21:45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το “τριφύλλι” θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ισπανική ομάδα, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45, NewsIt, ΝΕΤ).

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα προσπαθήσει να φύγει με τη νίκη από το “Ροσαλέδα” (μετρά μόλις 1 ισοπαλία και 11 ήττες απέναντι σε ομάδες που προέρχονται από την Πριμέρα), όπως άλλωστε τόνισε και ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός και έτσι να κάνει το μεγάλο βήμα για να βρεθεί στην κλήρωση της 30ής Αυγούστου στο Μονακό.

Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, την “πράσινη” εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης και μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης με τον Βιτόλο, ενώ πίσω από τον φορ θα παίξουν ο Ζέκα δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Σισοκό στον άξονα. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Φορναρόλι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνο, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Πίντο. Στην Αθήνα έμεινε Κουίνσι, ο οποίος ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε