Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Το ραντεβού Γκατούζο – Γκαλιάνι κρίνει τα πάντα

Ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του Τζενάρο Γκατούζο και αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Γκατούζο θα έχει συνάντηση με τον Γκαλιάνι την ερχόμενη εβδομάδα και εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Ο παίκτης θα εκφράσει την επιθυμία του να αγωννίζεται βασικός, κάτι που δεν έγινε την περυσινή σεζόν.

Οι Μιλανέζοι δεν έχουν σκοπό να του εξασφαλίσουν φανέλα βασικού και λογικά θα ανοίξουν την πόρτα της εξόδου. Το θέμα είναι αν θα του δώσουν και κάποια χρήματα για να τον αποδεχμέυσουν.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις οι ροσονέρι όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν λεφτά στον Γκατούζο για να λύσουν το συμβόλαιο του, αλλά ίσως να αξιώσουν και χρήματα για τον αφήσουν ελεύθερο.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός λογικά θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Αν δεν προχωρήσει το μεγάλο deal με τον Γκατούζο πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Μάρκος Σένα, εκτός κι αν μέχρι τότε έχει προκύψει άλλη ανάλογη περίπτωση. Ο Τίμοστσουκ εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους αλλά είναι πολύ δύσκολο να πειστεί η Μπάγερν να τον παραχωρήσει χωρίς να εισπράξει ένα σεβαστό ποσό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε