Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Το ραντεβού με τους Αμερικανούς και η… επιβεβαίωση από Τζέντα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι εκπρόσωποι της “Axiom Capital” θα συναντηθούν την Πέμπτη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την ίδια ώρα, η υπάλληλος του ελληνικού Προξενείου στη Τζέντα επιβεβαίωσε πως ο Πρίγκιπας Σουλτάν πήγε να επικυρώσει την υπογραφή του.
 
Ο Ντέιβιντ Σινκλέρ, επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της “Axiom Capital”, μαζί με τον Έλληνα εκπρόσωπο Γιώργο Παναγιώτου αλλά και ένα στέλεχος του αμερικανοϊσραηλινού fund, που είναι στην Ελλάδα από την Τρίτη, θα έχουν συνάντηση την Πέμπτη με τους νομικούς εκπροσώπους του Βαρδινογιάννη.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ξεκάθαρος όρος για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις είναι να δοθούν εγγυήσεις από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι το γήπεδο των “πρασίνων” μπορεί να ανεγερθεί στο Βοτανικό άμεσα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
 
Όσον αφορά το… μέτωπο του Πρίγκιπα, ο Βλάσης Τσάκας έκανε γνωστό πως τελικά το χαρτί με το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν θα καθυστερήσει να έρθει.
 
Πάντως, όπως αποκάλυψε η υπάλληλος του ελληνικού Προξενείου στη Τζέντα, Χριστίνα Βιγενάκη, ο πρίγκιπας μετέβη στο προξενείο και διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες.
 
Η υπάλληλος έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα “Η πράσινη” και επιβεβαίωσε το γεγονός:
 
“Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ήταν στα γραφεία μας, συνοδευόμενος από κάποιον συνεργάτη του. Είχε συνάντηση με τον κύριο Πρόξενο. Το γεγονός ότι πρόκειται για τον Πρίγκιπα επιβεβαιώθηκε άμεσα, αφού μας κατέθεσε το διαβατήριο του. Είναι απόγονος του μεγάλου Αλ Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό στη Τζέντα.
 
Έχει γίνει γνωστό το θέμα με τον Παναθηναϊκό. Ο Πρίγκιπας, απ’ όσο γνωρίζω, ήρθε εδώ για να επικυρώσει κάποια έγγραφα, ωστόσο δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αφού αυτά τα συζήτησε κατ’ ιδίαν με τον κύριο Πρόξενο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε