Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

To rotation του Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Σκέψεις για Μήτρογλου δίπλα στον Πάντελιτς. Στον πάγκο για πρώτη φορά ο Φετφατζίδης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελεί γρίφο και δύσκολους λύτες στις πρώτες αγωνιστικές αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθεί να κατασταλάξει στους ιδανικούς για την ενδεκάδα. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν ο Βάσκος τεχνικός έχει στην διάθεση του και τους 25 ποδοσφαιριστές, όπως συμβαίνει τώρα.
 
Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις αλλά και στα επίσημα παιχνίδια ο Βαλβέρδε έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 που θα ξεκινήσουν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι σίγουροι είναι οι Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Ουρτάδο, Ριέρα, Ρόμενταλ και Πάντελιτς. Από κει πέρα μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Ραούλ Μπράβο και Χόλεμπας, ενώ αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μήτρογλου ως παρτενέρ του Πάντελιτς στην επίθεση. Σε αντίθετη περίπτωση θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Φουστέρ και Φετφατζίδης, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως για πρώτη φορά αναμένεται να είναι στην αποστολή και ο Κρίστιαν Νέμεθ.
 
Κατάμεστο να είναι το “Γ. Καραϊσκάκης” στο ματς του Σαββάτου καθώς το ματς με τους “Αρκάδες” θα είναι το πρώτο επίσημο της φετινής σεζόν παρουσία κόσμου για τον Ολυμπιακό, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο αγωνιστικές τιμωρίας στην Ευρώπη και μία στο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε