Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το “σενάριο” για Χαλίλχοζιτς και η διάψευση Αδαμίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με δηλώσεις του ο Βόσνιος τεχνικός άφησε ανοιχτή την… πόρτα, να αναλάβει την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά ο πρόεδρος της Ένωσης του την έκλεισε!
Ο Βαχίντ Χαλίλχιτζιτς με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εξέδρα” άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει το καλοκαίρι την ΑΕΚ.
 
Ο ίδιος ο Βόσνιος τεχνικός παραδέχθηκε ότι υπήρξε κάποια επαφή για τους «κιτρινόμαυρους»,τονίζοντας όμως πως δεν ήταν με την επίσημη ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Εξέδρα»:
 
“Έχω κρούσεις από ομάδες αυτή την περίοδο από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος. Προσωπικά θέλω να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω για δέκα μέρες, προκειμένου να πάρω με καθαρό μυαλό τις όποιες αποφάσεις μου. Η αλήθεια είναι πως κάποιος μίλησε μαζί μου για την ΑΕΚ, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι εκπροσωπούσε την ελληνική ομάδα. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω μιλήσει εγώ με κάποιον από την επίσημη ΑΕΚ. Η ΑΕΚ σίγουρα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική, αν και θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα προτού γίνει το οτιδήποτε. Και αυτό γιατί εγώ θέλω να αναλάβω μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να ξεκαθαρίσουμε ότι θέλω να κινηθεί στο κομμάτι της ενίσχυσης γιατί γνωρίζω για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πιο μπροστά στο συγκεκριμένο κομμάτι”.
 
Τα σενάρια αυτά, ήρθε να διαψεύσει ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα aek365 έκλεισε δια παντός την πόρτα στον 60χρονο τεχνικό..
 
“Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση εν μέσω κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ μια συγκεκριμένη εφημερίδα επιμένει για ένα θέμα το οποίο δεν υφίσταται με μόνο σκοπό να αποπροσανατολίσει και τον κόσμο και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ”, ανέφερε αρχικά ο κ. Αδαμίδης.
 
Και συνέχισε: “Όσο για τον κύριο Χαλίλχοτζιτς θέλω να ξεκαθαρίσω πως για όσο καιρό εγώ είμαι πρόεδρος της ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με τον συγκεκριμένο κύριο, ούτε βέβαια να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο προπονητής μας και όπως έχω δηλώσει κατ επανάληψη τον στηρίζουμε απόλυτα και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Τα δημοσιεύματα αυτά μου προκαλούν πολλές εύλογες απορίες”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε