Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το…σεντόνι περνάει και από τον Βόλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (20:30 / NewsIt / Novasports 2) με την Ένωση να θέλει οπωσδήποτε το «διπλό», έτσι ώστε να πάει να… παίξει την έξοδο της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στον “τελικό” της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να φανεί… αφιλόξενος απέναντι στους “κιτρινόμαυρους έτσι ώστε να μην τερματίσουν αυτοί στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και να μπορέσει να βγεί για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρώπη! Στο γήπεδο πάντως δεν θα βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος, που τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με 15 ημέρες μακριά από τα γήπεδα. Αγωνιστικά πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημαντικές επιστροφές.
 
Απ’ την άλλη, η Ένωση έχει δύσκολο έργο στο Πανθεσσαλικό, αλλά θέλει τους τρεις βαθμούς και σε συνδυασμό με στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ να αποκτήσει και πάλι το. πάνω χέρι στην κούρσα για την κορυφή των πλέι οφ. Σαν να μην έφτανε ο βαθμός δυσκολίας του αποψινού αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε