Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Το σερί σταμάτησε στα Χανιά – Ο Πλατανιάς…προσγείωσε τον “δικέφαλο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το σερί των 7 ματς χωρίς ήττας σταμάτησε στα Χανιά για την ΑΕΚ αφού ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Το LIVE του αγώνα

Ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στο ματς και αιφνιδίασε ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό όταν ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο (κορυφαίος του αγώνα) Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντόπουλος είπε “όχι” με εντυπωσιακή επέμβαση στον Ναζλίδη, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία. Το φάουλ του Γκερέιρο σταμάτησε στο δοκάρι και ο Φέτσης από κοντά έφερε το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια καλή στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς μπήκε και πάλι πιο δυνατά και απείλησε με τον Αναστασάκο στο 51΄. Η ΑΕΚ απάντησε με τον Μητρόπουλο στο 64΄, αλλά η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 74΄. Ο Καραλής ανέτρεψε τον Ναζλίδη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Αναστασάκος ευστόχησε από την άσπρη βούλα δίνοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στον Πλατανιά.

Είναι η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ο Πλατανιάς έκανε τρεις σερί νίκες, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 7 αγώνες.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονσάλες, Κάστελς (Μαραγκουδάκης 13′), Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (Γιακουμάκης 74′), Γιάννου (Δέντσας 67′), Ναζλίδης, Κάλαΐτζιτς, Αναστασάκος

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Βλάχος (Καραλής 69′), Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Μητρόπουλος, Φέτσης (Φουρτάδο 80′), Γκερέιρο, Φούντας (Κατίδης 80′), Πετρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε