Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το σερί του Θρύλου και η ρέντα του Πάντελιτς

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την 11η αγωνιστική αποτέλεσε το εφαλτήριο της “ερυθρόλευκης” αντεπίθεσης. Ο Πάντελιτς πήρε το… όπλο σκοράροντας 8 φορές σε 4 ματς και ο Ολυμπιακός με 16-0 τέρματα αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από τεσσάρα… σε τεσσάρα

Τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και η κόπωση των βασικών παικτών, έφερε τον Μάρκο Πάντελιτς στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων. Ο Σέρβος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Βαλβέρδε και απέδειξε ότι αξίζει μία θέση στο βασικό σχήμα.
 
Σκόραρε δύο φορές στο 6-0 με την Δόξα Δράμας, μία στο 2-0 επί του Παναιτωλικού, σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της νίκης του Ολυμπιακού με 4-0 στην Κέρκυρα και άνοιξε το δρόμο για το άνετο πέρασμα από τη Λιβαδειά.
 
Ο Πάντελιτς δεν είναι όμως ο μόνος λόγος που οι ερυθρόλευκοι “καθαρίζουν” εύκολα τα τελευταία τους ματς. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί τέρμα στους 4 τελευταίους αγώνες του και έτσι έκανε το 4 Χ4 και αναρριχήθηκε στην κορυφή.
 
Στα θετικά για τον Βαλβέρδε και η επιστροφή του Μιραλάς στα γκολ. Ο Βέλγος σημείωσε χατ-τρικ κόντρα στον Λεβαδειακό και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα μαζί με τον Πάντελιτς.
 
Οι τρεις επιθετικοί του Ολυμπιακού Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ έχουν σημειώσει τα 26 από τα 33 τέρματα της ομάδα, όσα δηλαδή έχει πετύχει όλος ο Παναθηναϊκός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε