Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε είναι διετές”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε διάψευση των ισπανικών δημοσιευμάτων που θέλουν τον Βαλβέρδε να επιθυμεί επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό προχώρησαν τόσο ο Ισπανός τεχνικός όσο και η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επικοινώνησε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και διέψευσε τα δημοσιεύματα της πατρίδας του που τον εμφάνιζαν να μην γνωρίζει το μέλλον του. Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για “αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη”.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη.

Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο ”θέμα” θεωρείται λήξαν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε