Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Το ταμείο είναι μείον

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε αναζήτηση πόρων που θα της επιτρέψει να πληρώσει παλαιές οφειλές προς παίκτες και να υλοποιήσει τις μεταγραφικές επιθυμίες του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της “Ένωσης” καλούνται να βρουν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας αλλά και για να εξοφληθούν δεδουλευμένα ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ, όπως στις περιπτώσεις των Μπλάνκο και Νασούτι.
 
Στην ΑΕΚ βλέπουν με πως δεν βγαίνει ο αρχικός σχεδιασμός καθώς και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας (7.000) αλλά και των “Supporters” (έχουν συγκεντρώσει 1.303.200 ευρώ) δεν έχουν βάλει τα αναμενόμενα χρήματα στα ταμεία. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Πέτρου Παππά και την απροθυμία του Νίκου Νοτιά να βάλει χρήματα έχουν φέρει σε δυσχερή θέση την ΠΑΕ και επηρεάζουν σε πρώτο βαθμό τις μεταγραφικές τις κινήσεις.
 
Πιθανότατα, σήμερα θα οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον Πάπα Μπούπα Ντιόπ και πλέον φαντάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην αντικατασταθεί, σε αντίθεση με όσα είχε ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την φυγή του Σενεγαλέζου ως την μεγαλύτερη απώλεια για την ΑΕΚ.
 
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε