Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Το τετράλεπτο του… Κλάους – “Καθάρισε” ο Αθανασιάδης για τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο “δικέφαλος του βορρά” έπαιξε με τη φωτιά και βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως ο Στέφανος Αθανασιάδης με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά έδωσε στην ομάδα του νίκη επί της Μπνέι Γιεχούντα και την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ρομπέρ και Πέλκας τα άλλο γκολ στο τελικό 4-1. Με δέκα παίκτες για 40 λεπτά αγωνίζονταν οι Ισραηλινοί.

Το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη φαίνεται πως υποτίμησε αρχικά τους Ισραηλινούς και “κάθισε” πάνω στη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα. Για αυτόν τον λόγο ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μαρίνκοβιτς στο 7΄. Μάλιστα η Μπνέι λίγο έλειψε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και θα το έκανε αν ο Γλύκος δεν επενέβαινε σωτήρια στις δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φωνές του Γιώργου Δώνη φαίνεται πως έκαναν δουλειά και ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την πρόκριση με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο νεαρός επιθετικός αρχικά ισοφάρισε από κοντά στο 48΄και στο 52΄με εκπληκτικό τακουνάκι ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο μεσοδιάστημα είχε προλάβει να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μενάσε.

Κάπου εκεί το ματς τελείωσε, όχι όμως και το… σόου του Αθανασιάδη που στο 79΄ από σκόρερ έγινε δημιουργός σερβίροντας στον Ρομπέρ για το 3-1.

Στις καθυστερήσεις το σκορ πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις με τον νεαρό Πέλκα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ μετά από προσπάθεια του Αθανασιάδη.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα μάθει τον αντίπαλο του στην κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς (37’ λ.τρ. Ιντζίδης), Λίνο, Φωτάκης (46’ Κάτσε), Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης (72’ Πέλκας), Αθανασιάδης.

Μπνέι Γιεχούντα (Ντρορ Καστάν): Εγιενούγκμπα, Γκαλ, Αζούζ, Χαντάντ, Εντρι, Αμπού Ζαΐντ, Ιβασκεβίτσιους, Γκαλβάν (56’ Ναούμ), Μενάσε, Εντλόβου, Μαρίνκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε