Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το… τιμόνι του Παναθηναϊκού στον Αλαφούζο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο κ. Αλαφούζος αναδείχθηκε -όπως αναμενόταν- ο νέος πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, μετά το έκτακτο Δ.Σ. του “τριφυλλιού”. Αντιπρόεδροι οι Παναγόπουλος Πολέμης και Κωνσταντίνου – ειδικός σύμβουλος ο Γόντικας. Νέα στήριξη σε Φερέιρα

Η προαναγγελθείσα ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο υλοποιήθηκε στο ΔΣ της Τρίτης.

Ο πρόεδρος της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” εκλέχτηκε πρόεδρος της ΠΑΕ από τα υπόλοιπα μέλη και πλέον θα κινεί επίσημα τα νήματα στον Παναθηναϊκό.

Όπως επίσης είχε προαναγγελθεί, ο Χρήστος Παναγόπουλος ανέλαβε θέση αντιπροέδρου αντικαθιστώντας τον Στράτο Σωπήλη, ενώ παρέμειναν στη θέση τους οι Λεωνίδας Πολέμης και Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο Κώστας Ελευθεράκης συνεχίζει ως τεχνικός σύμβουλος, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας ορίστηκε σύμβουλος του προέδρου.

Ως 20ο μέλος ορίστηκε ο Νίκος Μακρόπουλος, γιος του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα. Τέλος, συμπληρώθηκε στο ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, όπου πρόεδρος είναι ο Γιάννης Παναγιωτίδης και το συμπληρώνουν ο μηχανικός Σάββας Παπαδόπουλος και οι Ηρειώτης, Σωπήλης, Γεωργίου και Μπούτσικας.

“Ο κ. Γόντικας έκανε εξαιρετική δουλειά και είναι χαρά μας που συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Αγωνιστικά περιμένουμε τη βελτίωση. Έχουμε γκίνια στο γκολ, αλλά είμαστε ευτυχείς που ο κ. Φερέιρα είναι συνεργάτης μας και πιστεύουμε όλα να πάνε καλύτερα. Στα οικονομικά, κουβαλάμε ένας χρέος από παλιά, το οποίο ευελπιστούμε να το καλύψουμε. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τον κ. Φιλιππίδη για ν΄ αναλάβει πόστο στην ομάδα”, τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος, στις πρώτες του δηλώσεις σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

“Πηγαδάκι” οπαδών με Αλαφούζο: Κάνε κάτι με τους παίκτες!

Κόντρα ΠΣΑΤ – Αλαφούζου για το… τιτίβισμα

“Πονοκέφαλος” με Μπουμσόνγκ για Φερέιρα

Σε απολογία Παναθηναϊκός και Σεϊταρίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε