Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το τρίποντο του Έντι Τζόνσον, Άρης – Ολυμπιακός 2-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Έντι Τζόνσον με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στους “κιτρινόμαυρους” και έβαλε φωτιά στην μάχη των πλέι-οφ. Έχασε πέναλτι ο Κόκε. Δύο δοκάρια είχαν οι “ερυθρόλευκοι”.

Το LIVE του αγώνα

 
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 7ο λεπτό με τον Μαρέσκα να σουτάρει αδύναμα από καλή θέση. Ο Άρης σταδιακά άρχισε να ανεβαίνει, απείλησε με τον Κόκε στο 29΄και στο 40΄κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν ο Αντού έβγαλε την σέντρα και ο Τζόνσον αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας νίκησε τον Νικοπολίδη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα με την σέντρα σουτ του Ραούλ Μπραβό να σταματάει στο δοκάρι του Σηφάκη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες αποφασισμένες να τα δώσουν όλα. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δοκάρι στο 52΄με τον Ντάρμπισιρ να σουτάρει από τα 30 μέτρα και τον Σηφάκη να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς όταν ο διαιτητής Δαλούκας έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαλίτσιου πάνω στον Αντού. Ο Κόκε ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από τον Νικοπολίδη, ενώ στην ακριβώς επόμενη φάση ο Μήτρογλου σκόραρε από θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως, ο Τζόνσον χτύπησε και στις καθυστερήσεις εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μέλμπεργκ.
 
Η νίκη του Άρη σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, φουντώνουν την μάχη των πλέι-οφ με τις τέσσερις ομάδες να είναι σε απόσταση δύο βαθμών.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Κούπερ): Σγφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Γκαρσία (83’ Πρίτας), Φερνάντες, Κόκε, Αντού, Τζόνσον, Νασούτι, Μεριέμ, Βανγκέλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα (83’ Γ. Παπαδόπουλος), Λεονάρντο, Όσκαρ, Λούα Λούα, Μήτρογλου.

 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4
ΠΑΟΚ 4
ΑΡΗΣ 3
ΑΕΚ 2
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε