Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το… βάρος στις στημένες φάσεις – “Ανεβαίνει” ο Φετφατζίδης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Για πρώτη φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε βάρος στις στημένες φάσεις, στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, την Δευτέρα. Βελτιώνεται η κατάσταση του Φετφατζίδη, καλύτερα ο Φέισα. Το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στο γυμναστήριο.
 
Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο Ζέεφελντ ο Ερνέστο Βαλβέρδε δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις. Ο Ισπανός αφιέρωσε το μεγαλύτερο χρόνο της προπόνησης σε ασκήσεις για το πώς πρέπει να ανταποκρίνονται οι παίκτες σε φάσεις, είτε ως επιτιθέμενοι, είτε ως αμυνόμενοι.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” εκτέλεσαν πάρα πολλά κόρνερ αλλά και φάουλ και ο Ισπανός τεχνικός σε κάθε μια φάση τους έδειχνε πως πρέπει να τοποθετούνται.
 
Όσον αφορά την κατάσταση των τραυματιών, αντίστροφα μετρά ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέβασε σήμερα αρκετά τους ρυθμούς που γυμνάστηκε, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε. Το απόγευμα θα είναι κανονικά στο γυμναστήριο, επιστρέφοντας στην υπόλοιπη ομάδα.
 
Οι Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ συνεχίζουν το ατομικό και δεν πάρουν μέρος στο αυριανό φιλικό με τους Πολωνούς.
 
Τέλος, ο Λιούμπομιρ Φέισα βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης και περίπου σε 10 μέρες αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε