Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Το’ βλεπες, το’ παιξες; Τι λένε οι πολίτες για τα στημένα παιχνίδια

Ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ και πολίτες που παίζουν χρόνια στοίχημα λενε στο Newsit πως τα “στημένα” παιχνίδια ήταν κοινό μυστικό.

Ο κύριος Σωτήρης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην περιοχή των Αμπελοκήπων δήλωσε “είμαι ικανοποιημένος απο την πρωτοβουλία των αρχών αλλα πρέπει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο. Ήδη υπάρχει σημαντική μείωση των παικτών τον τελευταίο χρόνο καθώς βλέπουν ότι πάρα πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου είναι στημένα. Πρέπει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο άμεσα”.

Ο κύριος Σταμάτης παίζει χρόνια στοίχημα και όπως είπε στο Newsit ” ένα στημένο παιχνίδι είναι σαν να ρωτάμε ” τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια”. Οσοι ειναι φανατικοι ποδοσφαιροφιλοι καταλαβαινουν απο τα πρωτα λεπτα εαν το παιχνιδι ειναι στημενο η οχι. Εγώ πιστεύω οτι οι εισαγγελείς θα κάνουν την δουλειά τους και δεν θα κουκουλώθει τίποτα. Είναι ευκαιρία να καθαρίσει τώρα το ποδόσφαιρο διαφορετικά εάν δεν γίνει και τώρα κάτι δεν θα γίνει ποτέ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χειροπέδες σε Μπέο, Στ. Ψωμιάδη και Τσακογιάννη – ‘Εσπασε το απόστημα στο ποδόσφαιρο – Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τα στημένα

Τους φόρεσαν χειροπέδες! – Στην Εισαγγελία οι συλληφθέντες για τα “στημένα” – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


‘Εσπασε το απόστημα στο ποδόσφαιρο – 80 κατηγορούμενοι – Τρανταχτά ονόματα προέδρων ΠΑΕ, διαιτητών, διεθνών ποδοσφαιριστών στο κύκλωμα με τα στημένα! 

Νέα ονόματα για τα “στημένα” σήμερα-Εμπλέκεται “μεγάλο” όνομα προέδρου ΠΑΕ-Επιχειρήσεις νύχτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη- Στον αέρα το πρωτάθλημα 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε