Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Το (Χ) έφερε γκρίνια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εκτός εαυτού ο Αντώνης Νικοπολίδης, μετά το ματς με τον Ηρακλή, τα “έχωσε” στους “μικρούς”.

Μιλάμε εμείς και μας γράφετε κανονικά, λες και γίνατε από τώρα οι βεντέτες της ομάδας. Όλοι πάτε να παίξετε τους ήρωες και ο καθένας κάνει του κεφαλιού του. Όλο ντρίμπλες και τσαλιμάκια. Όχι μόνο είστε άπειροι, αλλά δεν ακούτε κιόλας. Σας φωνάζουμε από πίσω για να μην ανοίγεστε και να μένετε πιο κοντά σε εμάς. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν βγαίνετε τρεις με τρεις κοιτάτε να κάνετε την ενέργεια για να ακούσετε τις επευφημίες από την εξέδρα κι όχι να δώσετε δίπλα για να σκοράρει η ομάδα; Δεν θα κάνετε τίποτα και ποτέ έτσι”, είπε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος γκολκίπερ.

Ο Στολτίδης, ο Πάντος και ο Τοροσίδης πήραν το μέρος του Νικοπολίδη. “Δεν μιλάμε στους νέους μας λένε ότι δεν βοηθάμε. Τώρα που τους μιλάμε, θα μας πουν και ότι μιλάμε για το κακό τους», απάντησαν, ενώ ειδικά ο «Τορο» είπε: «Ο Αντώνης τα λέει όλα αυτά για το καλό σας και ακούστε τον. Έχει παίξει 20 χρόνια μπάλα και δεν ξέρει πόσους τίτλους έχει”.

Από την πλευρά του, ο Όλοφ Μέλμπεργκ είπε σε όλους τους συμπαίκτες του: «Νομίζω ότι στο τέλος δεν παίξαμε έξυπνα. Όταν κερδίζουμε με 1-0 και είμαστε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πρέπει να γυρίσουμε όλοι πίσω. Αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις ομάδες. Είναι απλό το ποδόσφαιρο. Εμείς όχι δεν γυρνάγαμε, αλλά βγαίναμε τρεις με τρεις κι αντί να βάλουμε το γκολ κάναμε ντρίμπλες και κάθετες πάσες”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε