Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τον έδιωξε απ’ την προπόνηση – Επεισόδιο μεταξύ Κωστένογλου – Μανωλά!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο νεαρός αμυντικός κοντραρίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος στην συνέχεια τον έστειλε στα… αποδυτήρια. Ο Μανωλάς ζήτησε συγνώμη μετά από την προτροπή των αρχηγών και θα απολογηθεί στην διοίκηση της ομάδας την Πέμπτη.
 
Ένταση μεταξύ του Κώστα Μανωλά και τον Νίκου Κωστένογλου στην πρωινή προπόνηση της Ένωσης, την Τετάρτη, με αφορμή ένα …πέναλτι!
 
Κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής άσκησης, λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, η μία ομάδα κέρδισε πέναλτι, με τον Κωστένογλου να λέει στον Σιαλμά να πάει να το εκτελέσει. Ο Μανωλάς όμως πήρε τη μπάλα και ετοιμάστηκε να το εκτελέσει ο ίδιος, παρά την εντολή του προπονητή του, με τον Έλληνα τεχνικό να του λέει: “Κώστα το πέναλτι θα το χτυπήσει ο Δημήτρης (Σιαλμάς)”, με τον νεαρό αμυντικό να απαντά: “Γιατί την Κυριακή αν κερδίσουμε πέναλτι αυτόν θα βάλεις να το χτυπήσει;”
 
Ο Κωστένογλου τον έστειλε αμέσως στα αποδυτήρια, λέγοντάς του: “Κώστα πήγαινε μέσα. Εγώ αποφασίζω εδώ. Σε λίγο θα σε ρωτάμε και πότε θα έρθεις στην προπόνηση;”, με τον Μανωλά να απαντάει σε έντονο ύφος: “Δε θα έρθω αύριο”.
 
Ο Έλληνας τεχνικός επέμεινε στην απόφασή του, φωνάζοντάς του για μια ακόμα φορά να πάει στα αποδυτήρια, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί εμφανώς εκνευρισμένος, με ορισμένους συμπαίκτες του να τον προτρέπουν να ακολουθήσει την εντολή του προπονητή του.
 
Θέλοντας να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα, οι αρχηγοί των “κιτρινόμαυρων” πήγαν αμέσως στα αποδυτήρια και μίλησαν στον νεαρό αμυντικό, εξηγώντας του μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στον ίδιο, αλλά και στην ομάδα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.
 
Μετά από τη συζήτηση που έκανε με τους αρχηγούς, ο Κώστας Μανωλάς πήγε στο γραφείο του προπονητή του και ζήτησε συγνώμη. Το επεισόδιο θα τελειώσει την Πέμπτη, όταν και ο παίκτης θα απολογηθεί στην διοίκηση της ΑΕΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε