Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τον “έκαψαν” οι δηλώσεις του

Οι δηλώσεις του τον έθεσαν εκτός Ηρακλή είπε ο Κωφίδης
Οι δηλώσεις του τον έθεσαν εκτός Ηρακλή είπε ο Κωφίδης,ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σάββας Κωφίδης αποκάλυψε ότι οι δηλώσεις που έκανε του στοίχισαν τη θέση του, ενώ όταν ρωτήθηκε ποιος διοικεί τον Ηρακλή αρνήθηκε να απαντήσει.

“Αιτία για την αποχώρησή μου ήταν οι δηλώσεις που έκανα για τα γεγονότα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό”, δήλωσε στον Sentra 103,3 με κατηγορηματικό τρόπο, ο Έλληνας προπονητής.
 
Για την πρώην ομάδα του στάθηκε ιδιαίτερα στο οικονομικό και την έλλειψη σχεδίου. “Γενικά εδώ και καιρό έχει προβλήματα ο Ηρακλής. Δεν βρήκε την ισορροπία του και νομίζω πως απόρροια αυτού είναι ότι δεν κατάφερε να λειτουργήσει καλύτερα, με σχέδιο. Ίσως οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα διοικητικά και τα θεσμικά να ξέρουν καλύτερα. Το οικονομικό ταλαιπωρούσε την ομάδα και αυτό είναι από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει η ομάδα”.
 
Ο Σάββας Κωφίδης είπε ότι ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα χάσει το προβάδισμα, παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις των “πρασίνων” δεν είναι υψηλού επιπέδου: “Μάλλον κρίνεται στην ανεπάρκεια του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσιάζει. Έχει σταθερότητα, δεν παίζει όμως ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου που να δικαιολογεί αυτή την διαφορά από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Προβληματίζουν οι υπόλοιπες ομάδες ενώ ο Παναθηναϊκός κερδίζει. Αυτή είναι η φετινή διαφορά”. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε