Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Τον…εκτέλεσαν με στημένα – “Αντίο” ΠΑΟΚ με τραγούδι και χειροκρότημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τρεις φάσεις από στημένη μπάλα στοίχισαν ισάριθμα γκολ στον ΠΑΟΚ που αποχαιρέτησε την Ευρώπη, σπάζοντας το αήττητο σερί του μετά από 12 αγώνες. Η Ουντινέζε τον αιφνιδίασε δις στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής τον αποτελείωσε στο δεύτερο, αλλά ο κόσμος τον χειροκρότησε για τη συνολική παρουσία του στο Europa League.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να φανταστεί χειρότερο ξεκίνημα στο ματς. Η Ουντινέζε μπήκε πολύ δυνατά και ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της ευκαιρία.

 
Στο 6′ ο Ντανίλο βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος μέσα στην καρδιά της περιοχής του δικεφάλου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
 
Η… τρικυμία στην άμυνα του ΠΑΟΚ φάνηκε ξεκάθαρα στη φάση του 11ου λεπτού όταν ο Κρέσιτς απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα, αυτή βρήκε στο κεφάλι του Τσιρίλο και λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα.
 
Αυτό που γλίτωσε ο δικέφαλος του βορρά στο 11′ το έπαθε στο 15′. Ο Φλόρο Φλόρες με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Κρέσιτς και έβαλε πρόωρο τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας του Μπόλονι.
 
Ένα λεπτό μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αλλά η κεφαλιά του Τσιρίλο σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Οι Ιταλοί κράτησαν με σχετική ευκολία το μηδέν στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με τεράστιο προβάδισμα.
 
Το κλίμα ήταν στραβό… το έφαγε και ο διαιτητής στην αρχή του δεύτερου μέρους. Ο Χάγκεν ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σνάουτσνερ πάνω στον Φλόρο Φλόρες και ο Ντομίτσι στο 51′ έβαλε οριστικά τέλος στο ματς.
 
Η Ουντινέζε πήρε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ευρωπαϊκή της ιστορίας και προκρίθηκε στους “16” του Europa League, σπάζοντας το αήττητο των 12 αγώνων του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος πάντως του δικεφάλου συνέχισε μέχρι το τέλος να τραγουδάει και να χορεύει στις εξέδρες της Τούμπας, επιβραβεύοντας τους παίκτες του Μπόλονι για την ευρωπαϊκή τους πορεία.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης (31′ Γεωργιάδης), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ (55′ Αποστολόπουλος), Πάμπλο Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Γιάννου (64′ Νιμανί), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

 
Ουντινέζε (Φραντσέσκο Γκουιντολίν): Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Μπάστα, Ντομίτσι, Μπενάτια, Πασκουάλε, Πασιέντσα (87′ Μπενάτια), Ασαμόα, Αμπντί (46′ Μπατόκιο), Φαμπρίνι (69′ Αρμέρο), Φλόρο Φλόρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε