Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τον… έσωσε ο Καμπάνταης – Τρίποντο παραμονής για τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πανιώνιος πήρε τεράστια νίκη με 1-0 επί τους Ατρομήτου που είχε 4 αγώνες να δεχτεί γκολ και πλέον απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Νεοσμυρνιώτες εξασφάλισαν, ουσιαστικά, την παραμονή τους μετά τη σπουδαία νίκη που πήραν κόντρα στον Ατρόμητο. Για να κινδυνεύσει ο Πανιώνιος θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι Περιστεριώτες που δεν είχαν δεχτεί γκολ στα 4 προηγούμενα ματς του, είχαν δοκάρι με τον Ουντότζι στο 38′ και σημαντικές ευκαιρίες με τον Μάντζιο αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Ο Καμπάνταης στο 58′ σημείωσε το χρυσό, όπως αποδείχτηκε γκολ. μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κολοβού. Ο Ατρόμητος έψαξε την ισοφάριση αλλά στο τέλος ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες να σημειώσει και δεύτερο τέρμα.

Ο Ατρόμητος έχασε έδαφος στη μάχη των πλέι οφ αλλά ακόμη έχει διαφορά 6 βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό που είναι πίσω του.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Σάμαρης, Κολοβός (82′ Παναγιωτούδης), Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (71′ Ντούνης), Αραβίδης, Κούρος (78′ Κοντοχρήστος).

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Ουντότζι, Φυτανίδης, Μπρίτο (67′ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (63′ Σουμπίνιο), Ιγκλέσιας (79′ Ναπολεόνι), Δημούτσος, Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε