Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τον γκρέμισε από την κορυφή – Σπουδαία νίκη της Καβάλας επί του Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Αργοναύτες με γκολ του Ονουάτσι στο 42′ πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Superleague αν και έπιαζαν για 25 λεπτά με 10 παίκτες. Ο Ηρακλής δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο κόσμος του Γηραιού έδωσε δυναμικό παρών στο Καυτανζόγλειο αλλά η ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση. Η Καβάλα ήταν εξαιρετικά στημένη και κατάφερε χτυπώντας στην αντεπίθεση να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 42′. Ο Καρντόσο έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, τροφοδότησε τον Ονουάτσι ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Ελευθερόπουλο.

Ο Ουζουνίδης ανακάτεψε την τράπουλα, προσπάθησε να γυρίσει το ματς αλλά οι παίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν. Ακόμη και όταν η Καβάλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντουγκλάο με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Ηρακλής δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Γκαλίνοβιτς.

Ο Ηρακλής γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα ενώ η Καβάλα πήρε το πρώτο της τρίποντο.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής (74′ Ρομάν), Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός (48′ Καρλίνιος), Ντάνι, Σίσιτς, Σολτάνι (46′ Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ.
 
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Χριγκόβιτς, Τόμασιτς, Βουτσίσεβιτς (66′ Αλεξάντροβιτς), Ντιέ, Αμπντούν, Καρντόσο, Ονουάτσι (71′ Θεοδωρέλης), Νταρσεβίλ (46′ Ογκμπέτσε).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε