Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τον καθΆΡΗσε σε 7 λεπτά – Σούπερ ανατροπή και…πλέι οφ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν στο 63΄ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μέσα σε 7 λεπτά όμως οι κίτρινοι σκόραραν 3 φορές (4-2), πήραν την τρίτη νίκη τους στα 4 τελευταία ματς και ελπίζουν βάσιμα για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό του. Τα σουτ του Ούμπιντες δεν βρήκαν στόχο, αλλά από τα πόδια του Αργεντινού ξεκίνησε η φάση του γκολ.

 
Στο 33′ ο Φατί βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με κεφαλιά νίκησε τον Μιχαηλίδη και άνοιξε το σκορ.
 
6 λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του Πανιωνίου. Ο Ντιμπαλά πάσαρε όμορφα στον Κούτσι και ο Φινλανδός έφερε το ματς στα ίσα.
 
Το δεύτερο μέρος μπορεί να ξεκίνησε με αργό τέμπο αλλά το δεύτερο γκολ των Νεοσμυρνιωτών στο 63′ ήταν αρκετό για να βάλει… φωτιά στο ματς.
 
Ο Μενδρινός κυνήγησε μία χαμένη φάση, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσουκάνη, έκανε το σουτ και η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Κούτσι που δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 9ο φετινό του τέρμα.
 
Ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά μέσα σε 7 λεπτά κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να φέρει εντελώς τούμπα το ματς.
 
Στο 72′ ο Ούμπιντες μπήκε σφήνα στην καρδιά της περιοχής του Πανιωνίου και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν και τρίτο τέρμα. Ο Τριανταφυλλάκος που είχε μπει ως αλλαγή, έπιασε όμορφο σουτ στον αέρα και έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πανιώνιο, δέχτηκαν στο 78′ κι άλλο γκολ από τον Νέτο που ουσιαστικά έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς.
 
Ο Άρης πήρε την 3η νίκη του στα 4 τελευταία ματς, έφτασε στους 39 βαθμούς και ελπίζει βάσιμα σε είσοδο του στην πεντάδα.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος (64′ Τριανταφυλλάκος), Κανούλας (46′ Παπαζαχαρίας), Ούμπιντες, Τσουκάνης, Ακόστα (24′ Γιαννιώτας).

 
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Αντούνες (71′ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πιερ, Ρόβας, Μενδρινός, Κούτσι, Όμο (80′ Οκουε), Ρόκας, Ντιμπαλά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε