Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον κέρασε… Καφέ

Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ
Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Παντελής Καφές πανηγυρίζει το ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Παντελή Καφέ η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

Η Ένωση αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να επικρατήσει των Ιωαννίνων και ζέστανε τον κόσμο της στο παγωμένο ΟΑΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αλλά έμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ αν και δεν ξεκίνησε φουριόζα το ματς ευτύχισε να προηγηθεί με τον Τζιμπούρ στο 22′. Ο Γεωργέας σέντραρε και ο Γαλλοαλγερινός με κεφαλιά νίκησε τον Ελευθερόπουλο.

Στο 37′ ο Μπλάνκο έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ΑΕΚ, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε στο 55′ το ματς στα ίσα. Ο Σαϊτιώτης εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Μαϊστόροβιτς και με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αραμπατζή.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο κορυφαίος του γηπέδου Παντελής Καφές. Ο αρχηγός της ΑΕΚ στο 71′ μέσα από την περιοχή έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάθηκαν εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά ο Καφές λίγο πριν την λήξη  με πολύ όμορφο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η ΑΕΚ μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε μόνο με τις εντυπώσεις και πλέον το έργο του γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για την παραμονή.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Χέρσι (70′ Λεονάρντο), Μαντούκα (79′ Λαγός), Μπλάνκο (90+1′ Γκερέιρο), Τζεμπούρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Μιχαλόπουλος (84′ Κοντογουλίδης), Μενδρίνος, Σαϊτιώτης, Μαϊστόροβιτς (75′ Τζάνης), Ντιμπαλά (84′ Αράς), Βάντερσον, Σίσιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε