Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τον… κυνηγά το κρύο – Στο παγωμένο Χάρκοβο ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στο χιονισμένο Χάρκοβο, για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μέταλιστ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Στους -5 η θερμοκρασία που συνάντησαν οι Πειραιώτες στην Ουκρανία.

Βαλβέρδε: Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Μέταλιστ

Μετά το ψύχος της Ρωσίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν (εκτός από την Μέταλιστ) και τις χαμηλές θερμοκρασίες στο Χάρκοβο.

Η “ερυθρόλευκη” αποστολή έφτασε την Τρίτη το απόγευμα στην πόλη της Ουκρανίας, που είναι κάτασπρη λόγω του χιονιού, ενώ η θερμοκρασία είναι στους -5 βαθμούς.

Συγκριτικά βέβαια με τις καιρικές συνθήκες που είχαν συναντήσει προ ημερών στη Μόσχα και το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν, τα πράγματα στο Χάρκοβο είναι πολύ καλύτερα. Όπως είναι φυσικό, από την προηγούμενη εμπειρία τους στον ρωσικό χειμώνα, οι Πειραιώτες πήγαν καλά προετοιμασμένοι, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα “αξεσουάρ”.

Αντιανεμικά, ισοθερμικές φόρμες, γάντια, σκουφιά και θερμαινόμενες κουβέρτες για τους παίκτες και τους ανθρώπους του πάγκου, “ταξίδεψαν” κανονικά με την “ερυθρόλευκη” αποστολή στο Χάρκοβο.

Ο μόνος που θέλησε να σχολιάσει τις καιρικές συνθήκες ήταν ο Καζίμ Ρίτσαρντ, στέλνοντας όμως και ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το ματς μέσω του twitter. “Μια νίκη την Πέμπτη θα με ζεστάνει”!

Υπενθυμίζουμε πως ο Βαλβέρδε πήρε μαζί του παρακάτω 21 παίκτες: Μέγκιερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε