Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τον νίκησε στα… πέναλτι και τον καταδίκασε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο οποίος πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες παραμονής. Μοιραίος ο Λεοζίνιο που έχασε πέναλτι στο 79′.

Δείτε το LIVE του αγώνα.

Οι Αρκάδες με τη νίκη τους αυτή αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους αφού έπιασαν τον Πανιώνιο στη βαθμολογία. Αντίθετα ο Πανσερραϊκός ελπίζει μόνο σε θαύμα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν τη νίκη. Στο 19′ ο Ροτζέριο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έκανε ο Παπάζογλου

Ο Αστέρας είχε σημαντικές ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Αρσενίεβιτς στο 25′ αλλά δεν μπόρεσε να σφραγίσει τη νίκη του. Έτσι στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός ανέβασε την απόδοση του και στο 79′ θα μπορούσε τουλάχιστον να μην χάσει.

Ο Λεοζίνιο κέρδισε πέναλτι αλλά ο ίδιος νικήθηκε από τον Αναστασόπουλο, χάνοντας μγάη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να τελειώσουν με δέκα παίκτες το ματς αλλά ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Τριανταφύλλου όπως έπρεπε όταν ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Παπάζογλου.

Πανσερραϊκός: Φερνάντες, Αλβάρεζ, Πάμπλο Άμο, Γεωργιάδης (54′ Σουμπίνιο), Παπάζογλου, Κις (71′ Τριανταφύλλου), Μαβένε (62′ Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Λεοζίνιο, Πάρκερ.

 
Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Μπαστία, Αρσενίεβιτς (65′ Ουντότζι), Παπάζογλου, Καρέρα (88′ Τσαμπούρης), Μάρτινς (80′ Κερ), Λαδάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε