Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τον…πάτησε! – Έβαλε “φωτιά” σε Παναθηναϊκό και πλέι-οφ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Θύμισε παλιές καλές εποχές η ΑΕΚ που νίκησε τον “τραγικό” Παναθηναϊκό με 2-0 και έκανε σεφτέ στα πλέι οφ, βάζοντας παράλληλα φωτιά στο μίνι πρωτάθλημα. Εκπληκτικό γκολ από τον Κλωναρίδη. Άτυχος για μία ακόμη φορά ο Νίνης.

“Σάλπι” – Μήτρογλου σημειώσατε Χ

Φερέιρα: Ήταν άδικο το αποτέλεσμα – Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ΑΕΚ ήταν εμφανώς ανώτερη από τον Παναθηναϊκό, τον νίκησε με 2-0 και έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Οι “πράσινοι” έχασαν το προβάδισμα που είχαν στην αρχή του μίνι πρωταθλήματος αφού αν και παρέμειναν στην πρώτη θέση έχουν πίσω τους σε απόσταση βολής και τους τρεις αντιπάλους τους.

Το ματς ξεκίνησε σε αργό τέμπο με τους πράσινους να έχουν το καλύτερο τους διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο τραυματισμός αρχικά του Σπυρόπουλου και στη συνέχεια του Νίνη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη, ανάγκασε τον Φερέιρα να αλλάξει γρήγορα τα πλάνα του.

Την αναταραχή την εκμεταλλέυτηκε η ΑΕΚ που μετά το 25′ ανέβασε στροφές και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Στο 29′ ο Μάκος με ωραίο σουτ στον αέρα μετά από κόρνερ νίκησε τον Καρνέζη και ξεσήκωσε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε ποτέ, αντίθετα η Ένωση άγγιξε το δεύτερο γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο.

Ούτε στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα του ματς. Η ΑΕΚ εύκολα κράταγε το υπέρ της σκορ και μάλιστα στο 74′ είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Λεονάρντο.

Ο Κλωναρίδης τελικά έδωσε πρόωρο τέλος στον αγώνα με ένα πανέμορφο τέρμα. Άδειασε διαδοχικά τον Μπουμσόνγκ και τον Σαριέγκι και με εκπληκτικό πλασέ από το πλάι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 5
2. ΠΑΟΚ 4
3. ΑΕΚ 3
4. Ατρόμητος 2

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
– Πέμπτη 10 Μαϊου 2012

17.45 Ατρόμητος – ΑΕΚ
20.00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε