Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τον σκότωσε ο Φερνάντες, Ηρακλής – ΟΣΦΠ 1-0

Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν το χρυσό γκολ του Μάρα
Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν το χρυσό γκολ του Μάρα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του γηραιού ήταν ανίκητος και έτσι ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε σε μία ήττα που μοιάζει καταδικαστική.

Οι ερυθρόλευκοι όπως όλα δείχνουν θα παραδώσουν τα σκήπτρα τους στον επόμενο πρωταθλητή. Μετά την ήττα στο Καυτανζόγλειο απέχουν πέντε βαθμούς από την κορυφή και με 5 αγωνιστικές να απομένουν φαντάζει ιδιαιτέρως δύσκολο να καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπάντοβιτς κυριάρχησαν απόλυτα αλλά “στούκαραν” πάνω σε έναν εκπληκτικό Φερνάντες.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στον αγώνα και αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κομπαγιάσι μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο χορτάρι από το μαρκάρισμα του Μέλμπεργκ.
 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάρα που σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του γηραιού, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
 
Δύο λεπτά αργότερα ο Λούα Λούα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ με το δεξί πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Φερνάντες.
 
Οι γηπεδούχοι από εκεί και μετά κατάφεραν να αμυνθούν αποτελεσματικά και ουσιαστικά δεν υπήρξε άλλη σημαντική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο.
 
Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα μετά και την είσοδο του Μήτρογλου στο γήπεδο αντί του Πάντου.
 
Από το 56′ μέχρι το 77′ ο Ολυμπιακός βομβάρδισε την εστία του Φερνάντες αλλά ο πορτιέρο του Ηρακλή ήταν σε μεγάλη ημέρα.
 
Ο Ντάρμπισιρ στο 56′ δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και ο Φερνάντες έδιωξε πριν ο Άγγλος σκοράρει.
 
Στο 65΄το ψαλιδάκι του Ζαϊρί πέρασε δίπλα από την εστία του Πορτογάλου τερματοφύλακα.
 
7 λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου από θέση βολής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού ο Φερνάντες ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.
 
Στο 76΄και στο 77′ ο Μήτρογλου προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ο πορτιέρο του γηραιού έδιωξε και πάλι εντυπωσιακά.
 
Κάπου εκεί οι παίκτες του Ολυμπιακού απογοητεύτηκαν. Ο Ντάρμπισιρ αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, ενώ ο Μήτρογλου στο 82′ αποχώρησε λόγω κατάγματος στη μύτη και οι ερυθρόλευκοι έμειναν με 10 παίκτες.
 
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα ο Γιάκομπ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Ο Ηρακλής συμπλήρωσε έξι αγώνες χωρίς ήττα, σε όσους δηλαδή βρίσκεται ο Μπουμπένκο στον πάγκο του. Ο Ολυμπιακός με την ήττα αυτή έχει ελάχιστες ελπίδες να διεκδικήσει τον τίτλο αφού απέχει 5 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.
 
ΗΡΑΚΛΗΣ: Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Λέκι, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Κάρλος Σέζαρ, Πίτου Γκαρσία (73′ Ριμόλντι), Κομπαγιάσι (62′ Επστάιν), Μιλάνο (81′ Γιάντσης), Μάρα, Ιάκομπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Πάντος (46′ Μήτρογλου), Στολτίδης, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Λεονάρντο (58′ Ζαϊρί), Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ (75′ Γιάννης Παπαδόπουλος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε