Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τώρα ας πάει στα βαφτίσια ο Σεφτσένκο

Καραγκούνης: ΄

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν ξέχασε ότι το 2005 ο Ουκρανός δεν έπαιξε κόντρα στην Τουρκία και του απάντησε καταλλήλως.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ Fm ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ήταν απολαυστικός. Θυμήθηκε ότι στα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ ο Σεφτσένκο δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς κόντρα στους Τούρκους γιατί είχε να πάει σε βαφτίσια.

 
“Η τελευταία νίκη ήταν η μεγαλύτερη, αφού ο κ. Σεφτσένκο το 2005 που εμείς παραλίγο να πάμε στο Μουντιάλ της Γερμανίας είχε φύγει και είχε πάει σε κάτι βαφτίσια. Τώρα, μπορεί να κάνει όσα θέλει. Είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής και όταν οι Ουκρανοί έπαιζαν με τους Τούρκους, εκείνος έφυγε και πήγε στα βαφτίσια. Αν η Τουρκία έπαιρνε το “Χ” στην Ουκρανία, τότε εμείς θα θέλαμε δύο αποτελέσματα στην Δανία. Εκείνος, όμως, σηκώθηκε και έφυγε.”
 
Όσον αφορά για τα δάκρυα του Ρονάλντο και του Σεφτσένκο ο Καραγκούνης τόνισε:
 
“Δεν είναι λίγο πράγμα ότι ο Ρονάλντο και ο Σεφτσένκο έβαλαν τα κλάματα κόντρα στην Ελλάδα. Και εγώ πανηγύριζα όταν μάθαμε ότι θα κληρωθούμε την Ουκρανία. Ήταν ένα λόγος παραπάνω να τους δείξουμε ότι κάνανε λάθος. Τους κερδίσαμε και στα δύο παιχνίδια, άλλο αν στο πρώτο εξαιτίας του διαιτητή το παιχνίδι έληξε 0-0. Πήγαμε με το σκεπτικό ότι το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Είχαμε πίστη στις ικανότητές μας”
 
Ο αρχηγός της Εθνικής δεν έκρυψε ότι πριν τον αγώνα στην Ουκρανία σκέφτηκε πως ίσως να ήταν η τελευταία προπόνηση με τον Ρεχάγκελ. (Μείωση αποδοχών στον Ρεχάγκελ)
 
“Σαν προπονητής, αντιμετωπίζει το ίδιο όλα τα παιχνίδια. Ωστόσο, τις δύο ημέρες στην Ουκρανία υπήρχε ένα κλίμα συγκίνησης. Είμαι παλιός και καταλαβαίνω κάποια πράγματα παραπάνω. Εκείνος και ο Τοπαλίδης πιστεύουν ότι ακόμα και με τη Βραζιλία να παίξουμε, μπορούμε να την κερδίσουμε. Αναρωτηθήκαμε από μέσα μας την προηγούμενη του αγώνα στο Ντόνετσκ, μήπως αυτή είναι η τελευταία μας προπόνηση που κάνουμε μαζί τους; Είπαμε σε 90λεπτά πάμε στα ουράνια ή τελειώνουμε”

Στην 12η θέση η Εθνική

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε