Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Τώρα μιλάει ο Περόνε, Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 2-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με γκολ του Καμαρά και του Περόνε ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 2-1 στο Περιστέρι. Με δέκα παίκτες αγωνίζονταν οι γηπεδούχοι για ένα ημίχρονο που τελείωσαν το ματς με 9!

To LIVE του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί. Ασίστ του Μπρίτο, γκολ του Καμαράμε κεφαλιά στο 22΄, ασίστ του Μπρίτο δοκάρι του Περόνε στο 25, ασίστ του Μπρίτο γκολ του Περόνε με εξαιρετικό πλασέ στο 30΄. Με ένα 8λεπτο ξέσπασμα ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Περόνε μάλιστα να πανηγυρίζει προκαλώντας του φίλους της ομάδας του να ησυχάσουν, μετά τα όσα προηγήθηκαν με την επίσκεψη των “FENTAGIN” μεσοβδόμαδα στην προπόνηση.
 
Στη συνέχεια όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τους Περιστεριώτες. Στο 45΄ο Φαβάλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 66΄ο Γεωργιάδης μείωσε με πλασέ από κοντά δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι Σερραίοι, ωστόσο, δεν κατάφεραν απειλήσουν, παρά την δεύτερη αποβολή για τον Ατρόμητο, με τον Νάστο να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια στο 90ο λεπτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε