Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τοροσίδης: Να μείνει ο Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την στήριξή του στον Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης λίγο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, η οποία του χάρισε το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

“Μετά από τέτοιες στιγμές το κλίμα είναι πάντα καλό και χαρούμενο. Ελπίζω να κατακτήσουμε και άλλα πρωταθλήματα. Από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που είναι σημαντικό για να πάμε τελικό”, είπε αρχικά και συνέχισε.

“Για εμάς ήταν δύσκολο γιατί όλη την χρονιά είχαμε τρεις διοργανώσεις. Αποδείχθηκε ότι μέχρι τώρα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Η διάρκεια κάνει την καλή ομάδα και αυτό φάνηκε και σήμερα που πήραμε μια νίκη τίτλου

Είχαμε ένα δεμένο σύνολο. Κάναμε μια κοιλιά τέλος Γενάρη, αλλά ήταν κάτι αναμενόμενο. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι σε φουλ φόρμα. Δικαιούμασταν να έχουμε μια λίγο κακή απόδοση. Ευτυχώς δεν μας στοίχησε. Το μεγάλο ρόστερ της ομάδας μας έδωσε αυτό το πρωτάθλημα

Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει καταφέρει να δείξει το έργο του στην ομάδα, ειδικότερα τα δύο τελευταία χρόνια και σίγουρα όλοι θα θέλαμε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε