Σάββατο, 30 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τοροσίδης: Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως το αποτέλεσμα με την Βοσνία δεν θα κρίνει τίποτα στη “μάχη” της πρόκρισης, ενώ επισήμανε πως η Γαλανόλευκη έχει έξιους παίκτες για να αντικαταστήσουν τους τρυματίες.

Πριν από την προπόνηση της Κυριακής ενόψει του αγώνα με τη Σλοβακία, ο Βασίλης Τοροσίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Γαλανόλευκης για πρόκριση στη διοργάνωση του 2014, ενώ δεν χαρακτήρισε αρνητική την ισοπαλία με τους Βόσνιους.

«Σίγουρα το αποτέλεσμα με τη Βοσνία δεν μπορούμε να το κρίνουμε ως εντελώς αρνητικό. Έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Αλλά όταν δεν κερδίζεις, καλό είναι να μη χάνεις κιόλας. Κρατάμε την καλή απόδοση που είχαμε και τις φάσεις που χάσαμε. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίτης», τόνισε.

Ερωτηθείς για το ματς με τη Σλοβακία και τις απουσίες της εθνικής ξεκαθάρισε: «Η ομάδα έχει αποδείξει πως υπάρχει βάθος με παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παιχνίδια. Είδαμε ότι ο Μαλεζάς έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο προπονητής υπολογίζει πως μπορούν να προκύψουν τραυματισμοί και όποια παιδιά μπουν θα τους καλύψουν στο έπακρο. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Δεν μπορείς από την 4η αγωνιστική ότι έχει πετύχει ή αποκλειστεί. Στο Euro 2012 είχαμε ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες, και παρόλα αυτά περάσαμε ως πρώτοι στον όμιλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε