Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τοτσέ στην Αυστρία, Φορναρόλι στην Αθήνα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Ισπανό επιθετικό να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ την φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Έφτασε στην Αθήνα και υπογράφει ο Μπρούνο Φορναρόλι.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα σε ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη σε άμυνα και επίθεση, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στη νεοφώτιστη ομάδα της Μπουντεσλίγκα και δημιούργησε χαμόγελα στους φίλους.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τοτσέ στο 28ο λεπτό με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια του Ζέκα, ενώ ο Ισπανός στράικερ έχασε σημαντική ευκαιρία 10 λεπτά αργότερα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι “πράσινοι” είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κινδύνεψαν ελάχιστα από την γερμανική ομάδα.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός έδινε το τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία, στην Αθήνα έφτανε το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα. Ο Μπρούνο Φορνάρολι μετά από πολύωρο ταξίδι από την Ουρουγουάη πάτησε στην Ελλάδα και την Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης (87’ Ταμπάκης), Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες (46’ Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος, Ζέκα (81’ Λαγός), Χουχούμης (64’ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (66’ Πετρόπουλος).

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Γκίφερ, Χουανάν, Λάγκενεγκερ, Φομιτσοου, Νάντο, Μπελινγκχάουζεν, Μπότζεκ, Βέκαμπ, Λάμπερτς, Βαλ Ντερ Μπεργκ, Ντου Ρι Τσα

To νέο βίντεο της “Συμμαχίας” – “Ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είσαι εσύ”

Γύρισε…σελίδα ο Παναθηναϊκός – 33 χρόνια και 2 ημέρες ιστορίας

Στηρίζει με 1,5 εκ. ευρώ την Παναθηναϊκή Συμμαχία ο Βγενόπουλος

Συμφώνησε με Κουίνσι ο Παναθηναϊκός – Πιέζει την Αλ Σαντ

Καρνέζης: Φέτος υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια

Με “υπογραφή” Βελάσκες η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού

Βιτόλο: Να ξεκινήσουμε με σερί νικών


Διαβάστε περισσότερα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε