Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Του έκλεισε το…σπίτι – “Διπλό” σωτηρίας για Λεβαδειακό στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Βοιωτοί έκαναν διπλό-παραμονής στην έδρα του Παναιτωλικού (2-0), με τέρματα, που προήλθαν από ισάριθμες πάσες του Σουμπίνιο και “εκτελέσεις” του Ναπολεόνι. Αποδοκιμασίες από τους Αγρινιώτες οπαδούς, που βλέπουν την ομάδα τους να παίρνει τον δρόμο του υποβιβασμού!

Έχοντας την κατοχή της μπάλας, ο Λεβαδειακός παρουσίασε μία καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, καταφέρνοντας να περιορίσει τις επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων, που είχαν στην… πλάτη τους και την γρίνια απ’ την εξέδρα.

Η υπεροχή αυτή των φιλοξενούμενων… μεταφράστηκε σε δυο τέρματα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τόσο στο 35′, όσο και στο 41′ ο Σουμπίνιο έβγαλε δυο όμορφες κάθετες πάσες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ναπολεόνι.

Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε αλλαγμένος προς το καλύτερο στην επανάληψη, πίεσε για να μειώσει το σκορ και βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ στο 64′, όταν ο Μουλόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κούσα. Όσο όμως ο χρόνος περνούσε, οι Αγρινιώτες έδειχναν να μην πιστεύουν στην ανατροπή και έτσι το σκορ παρέμεινε το ίδιο.

Να τονίσουμε πως ο Θεοδωρίδης αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από σύγκρουση με τον Κόρμπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (οι πρώτες εκτημήσεις έκαναν λόγο για διάσειση).

Άξιο αναφοράς, την ώρα της αλλαγής του Ναπολεόνι υπήρξαν θερμά χειροκροτήματα από τους οπαδούς του Παναιτωλικού, σε αντίθεση με τον Χαριστέα που όταν βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο αποδοκιμάστηκε έντονα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε