Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Του “έκλεισε” το σπίτι – “Ροπαλιά” Γιάκομπ στον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ρουμάνος αποδείχθηκε η “χρυσή” αλλαγή του Παράσχου, σκόραρε στο 87′ και χάρισε το τρίποντο στον Ηρακλή μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σοβαρά επεισόδια στο τέλος με τους εξαγριωμένους οπαδούς του Άρη να μην αντέχουν τη διαφαινόμενη απώλεια ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Δείτε το LIVE τoυ αγώνα

Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα

Μιχαλήτσος: Στόχος ήταν η παραμονή και όχι τα πλέι οφ

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, τις σημαντικότερες ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που έκανε ο Ηρακλής και έφυγε με τη νίκη. Πλέον ο γηραιός γλυκοκοιτάζει τα πλέι οφ ενώ ο Άρης μάλλον αναησυχεί περισσότερο για την παραμονή του παρά για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στο ματς και λίγο έλειψε να έπιανε στον… ύπνο τον αντίπαλο του. Ο Σέρχιο Κόκε μόλις στο 2′ τα έκανε όλα σωστά αλλά το σουτ του σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Ελευθερόπουλου.

 
Ο Ισπανός έχασε άλλη μία σημαντική ευκαιρία, 2 λεπτά αργότερα όταν το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
 
Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε δραματικά και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου μόλις τρία μακρινά σουτ των παικτών του Άρη μπορούν να θεωρηθούν ευκαιρίες. Πάντως οι κίτρινοι είχαν την κατοχή της μπάλας ενώ ο Ηρακλής αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.
 
Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με τον Μπομπαντίγια να μην μπορεί να νικήσει τον Ελευθερόπουλο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.
 
Ο Μιχαλήτσος έκανε ακόμη πιο επιθετικό το σχήμα του ρίχνοντας στη μάχη τον Τόχα αντί του Πρίττα, αλλά λύση δεν έβρισκε.
 
Οι κίτρινοι πίεζαν χωρίς όμως αποτέλεσμα, έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ηρακλής αποφάσισε να διεκδικήσει το ματς και το πήρε. Αρχικά στο 82′ έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία με τους Σολτάνι, Ζερκά να μην μπορούν να νικήσουν τον Σηφάκη αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάκομπ δεν τους μιμήθηκαν.
 
Ο Ρουμάνος μπήκε στο 83′ στον αγώνα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είδε όπως συνηθίζει την κίτρινη κάρτα και στο 87′ έφερε τα πάνω κάτω. Έφυγε στην πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε τον Σηφάκη σημείωσε το “χρυσό” όπως αποδείχθηκε γκολ του Ηρακλή.

Ο γηραιός έφτασε στους 32 βαθμούς και πλέον βλέπει ακόμη και είσοδο στα πλέι οφ ενώ ο Άρης μάλλον θα πρέπει να κοιτάζει τι κάνουν οι ομάδες που βρίσκονται πίσω του…

Άρης: Σηφάκης, Νέτο (86′ Τσέζαρεκ), Ρονάλντο Γκιάρο, Κόκε, Μίσελ, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Περέιρα, Βαγγέλη, Πρίττας (53′ Τόχα), Καστίγιο (75′ Μενδρινός).

 
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κανακούδης, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου Γκαρσία, Καϊτά (73′ Μαχόπ), Ζερκά, Μάρα (60′ Σολτάνι), Επαλέ (83′ Γιάκομπ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε