Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Του γύρισε η γλώσσα από χτύπημα

Του γύρισε η γλώσσα από χτύπημα
, , ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο γκαρντ της Δάφνης, Φώτης Βασιλόπουλος μετά από δυνατό χτύπημα που δέχθηκε από τον Κώστα Πασχάλη, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη ο παίκτης του ΑΓΟΡ.

Ο πλέι-μέικερ των γηπεδούχων έφευγε στον αιφνιδιασμό την ώρα που δέχθηκε χτύπημα με τους δύο αγκώνες από τον παίκτη του ΑΓΟΡ, στο 1,4 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα για την Α2 μπάσκετ των ανδρών.

 
Ο Βασιλόπουλος σωριάστηκε, το παρκέ γέμισε με αίματα ενώ και όλοι “πάγωσαν” όταν κατάλαβαν ότι του έχει γυρίσει η γλώσσα. Ο παίκτης σε όλο αυτό το διάστημα δεν είχε τις αισθήσεις του. Γιατρός στο κλειστό της Δάφνης δεν υπήρχε με αποτέλεσμα οι πρώτες βοήθειες να δοθούν από κάποιο θεατή, ο οποίος, προφανώς, είχε γνώσεις ιατρικής και έτυχε να βρίσκεται στο γήπεδο.
 
Μετά από 15 λεπτά το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο και πήρε τον παίκτη για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε σειρά αναλυτικών εξετάσεων, χωρίς να έχει διαπιστωθεί εάν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.
 
Ο παίκτης της ομάδας του Ρεθύμνου προσήχθη στο τμήμα, μιας και κινήθηκε αυτεπάγγελτη διαδικασία. Μιλώντας για το περιστατικό ο Πασχάλης ζήτησε συγγνώμη από τον συναθλητή του: “Είχαμε μία λογομαχία λίγο πιο πριν αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Ζητάω συγγνώμη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε