Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Του… βγήκε η ψυχή, ΟΣΦΠ – Ατρόμητος 2-0

Μόνο τη νίκη κρατάει ο Ολυμπιακός
Μόνο τη νίκη κρατάει ο Ολυμπιακός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει ένα μαχητικότατο Ατρόμητο χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση του. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε και ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι σε ακόμη ένα ματς ήταν μουδιασμένοι αν και μπόρεσαν να προηγηθούν σχετικά γρήγορα δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Ο Ατρόμητος το πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το “Γ. Καραϊσκάκης”. 

Η ουσία για τον Ολυμπιακό είναι ότι κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Έπιασαν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και περιμένουν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός αν και δεν ξεκίνησε δυνατά το ματς εντούτοις κατάφερε να προηγηθεί εκμεταλλευόμενος μία αντεπίθεση του. Ο Λούα Λούα βρήκε τον Ντάτολο αυτός πάσαρε εξαιρετικά στον Ντάρμπισιρ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 18′.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Ντάρμπισιρ.

Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 39′ όταν το πλασέ του Λούα Λούα σταμάτησε στο δοκάρι του Ατρομήτου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερα και δικαιούνταν ένα γκολ. Στο 64′ ο Μέλμπεργκ ανέτρεψε τον Σαγκανόφσκι μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Γιάχος που ήταν δίπλα στη φάση δεν είδε την παράβαση. Οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο δεύτερα γκολ αλλά το σουτ Μήτρογλου σταμάτησε στο δοκάρι. Ο φορ των πρωταθλητών σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Μιχαηλίδης είχε βγει μπροστά και δεν πρόλαβε να γυρίσει.

Η νίκη είναι το μόνο που κρατάει ο Ολυμπιακός, που είδε τον Λούα Λούα και τον Ντάτολο να αποχωρούν τραυματίες από τον αγώνα. Ειδικά με τον Αργεντινό υπήρξε μπέρδεμα αφού ζήτησε αλλαγή αλλά ο Μπάντοβιτς δεν τον είδε και αντικατέστησε τον Ντάρμπισιρ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Λεντέσμα, Στολτίδης, Ντάτολο, Ζαϊρί (61′ Μήτρογλου), Λούα Λούα (81′ Πάντος), Ντάρμπισαϊρ (90′ Γ. Παπαδόπουλος).

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ατέμπα (76′ Σκόνδρας), Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Φαβάλι (75′ Καλαντζής), Τάτος (82′ Αναστασάκος), Σαγκανόφσκι, Περόνε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε