Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές τον Γενάρη! – Στην Αθήνα ο Λουσέν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
 Ο πρόεδρος της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους συνεργάτες τους σχεδίασαν τις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας τον Γενάρη. Στην Αθήνα ο Λουσέν. Καλή διάθεση στη συνάντηση για Μπλάνκο.

Καλή διάθεση στη συνάντηση για Μπλάνκο

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσαν το παρών οι Αδαμίδης, Χιμένεθ, Δημηρτιάδης, Γκρέταρσον και Μορίγια. Όλοι συμφώνησαν πως η ενίσχυση στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουρίου είναι επιτακτική ανάγκη και έθεσαν συγκεκριμένο πλάνο.

 
Σύμφωνα με αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει ένα αμυντικό χαφ με οργανωτικές ικανότητες, ένα ακραίο μπακ που να παίζει και στις δύο πτέρυγες και ένα εξτρέμ που να αγωνίζεταο με την ίδια ευκολία δεξιά και αριστερά.

Το βέβαιο είναι, λοιπόν, πως τον Γενάρη θα αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ο αριθμός να αυξηθεί. Στη συνάντηση τονίστηκε ότι ο προπονητής έχει στο μυαλό του κάποιους παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ όπου θεωρεί ότι δεν μπορούν και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν, είτε τώρα είτε γενικά.

Τις επόμενες εβδομάδες λοιπόν θα γίνει μία προσπάθεια από τη διοίκηση ή να δοθούν δανεικοί κάποιοι παίκτες ή να αποδεσμευτούν από την ομάδα. Αν από τη διοίκηση καταφέρουν και φύγουν κάποιοι παίκτες τότε είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες μεταγραφές, πέρα των σίγουρων τριών.


Στην Αθήνα ο Λουσέν

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Πίτερ Λουσέν. Τον 31χρονος άσο υποδέχθηκαν δύο άνθρωποι της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενίζελος”, ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Τις επόμενες ημέρες ο Λουσέν θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα Σπάτα και αν πείσει τον Χιμένεθ θα αποκτηθεί.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε